Logo of quizcrazy.in
The crazy place of all quizzes
Solve tons of quizzes. Solve till u fall!

You are here: Home » SSC Algebra Index » Probability Notes

Probability Notes FIB - Set 02

Probability is a chapter of SSC class 10 Algebra textbook. Here, we present fill in the blanks notes on Probability. This is the second part of the series. This learning module contains 10 questions in fill in the blanks format on Probability. Learn these Algebra questions on Probability to score full marks in SSC class 10 Board exams. Quizcrazy.in and team is proud to present Probability notes to you.

Question 1: A die is thrown. Then n(S) = ______.
Answer: 6

Question 2: Two dice are thrown. Then n(S) = ______.
Answer: 36

Question 3: One coin is tossed. Then n(S) = ______.
Answer: 2

Question 4: Two coins are tossed. Then n(S) = ______.
Answer: 4

Question 5: Three coins are tossed. Then n(S) = ______.
Answer: 8

Question 6: S = {1,2,3,4,5,6}. A = {1,2}. B = {5,6}. Then A and B are called ______ events.
Answer: mutually exclusive

Question 7: S = {1,2,3,4,5,6}. A = {1,2,3}. B = {4,5,6}. Then A and B are called mutually exclusive and ______ events.
Answer: exhaustive

Question 8: P(A) + P(B) + P(C) = ______.
Answer: 1

Question 9: P(A) + P(A') = ______.
Answer: 1

Question 10: A die is thrown. Find the probabilty of getting a number greater than 7.
Answer: 0

Probability FIB Notes: 01 02

Probability FIB Tests: 01 02

Advertisements:

Copyright © 2015-2016 www.quizcrazy.in
All Rights Reserved.

Feedback
Privacy Policy
Legal
Disclaimer
Contact Us